שנה טובה ומתוקה

אין כמו לפתוח את השנה עם מתכון מנצח לעוגת דבש ותפוח. קבלו את המתכון המלא בהפקה מצולמת על משטח 5110 Alpine Mist מדגמי ה-Supernaturals החדשים של שנת 2014.

גלו את המשטח

מתכון מאפינס דבש ותפוחים
מצרכים ל-15 מאפינס גדולים:
1 כוס סוכר
1כוס דבש
1 כוס שמן
1 כוס תה מוכן פושר
5ביצים
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיהֿ
2 כפיות קינמון
2-3 תפוחים ירוקים

הכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. חותכים את התפוחים לקוביות בגודל 1 ס"מ.

a

d

3. בקערה טורפים את הסוכר, דבש, שמן, תה וביצים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

b

c

4. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, אבקת האפיה ,סודה לשתיה וקינמון.

e

5. מעבירים את החומרים היבשים לתערובת הנוזלית ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
6. מערבבים פנימה את התפוחים החתוכים.

f
7. יוצקים לתבניות נייר קשיחות המיועדות למאפינס, או לתבנית מאפינס המרופדת בתבניות נייר, עד 2/3 מגובה התבנית.

g
8. אופים כ-20 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
9. מפזרים אבקת סוכר לקישוט.

h

 

 

תגובות